Печиво / пиріг з чорницею

 
    Склад:
  • 1/2 чашки цукру
  • 1/2 чашки коричневого цукру
  • 1 чайна ложка пекарського порошку
  • 2 чашки белого борошна
  • 1 чашка цільнозернового борошна
  • 1 1/2 (~170 g) вершкового масла,холодного
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • щіпка солі
  • сік та цедра одного лимона або апельсина
  • 4 чашки (1 літр)чорниці садової, свіжої  або замороженної
  • 1/4 чашки цукру
  • 1/4 чашки коричневого цукру
  • 4 чайні ложки крахмалю
Приготування:

Розігрійте духовку до 375F/190C. Змастіть маслом форму розміром 9 × 13 дюймів
 У середній мисці, змішайте цукор, борошно, пекарський порошок, сіль та цедру. Додайте масло, яйце та розітріть інгредієнти в дрібну крихту.
 Викладіть частину тіста в підготовлену форму та притисніть.
В іншій мисці змішайте ягоди, сік, цукор та крохмаль. Викладіть ягоди поверх тесту у формі. Рівномірно посипте ягоди тістом, що залишилося.
 Випікайте в гарячій духовці 45 хвилин або поки верх не зарум'яниться. Повністю остудіть та розріжте на 24 квадратика.
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа