Чізкейк "Бузковий вечір"

 
    Склад:
  • печиво бісквітне - 100г
  • вершкове масло - 50г
  • чорниця садова - 100г
  • сир "альметте" вершковий - 300г
  • йогурт натуральний "грецький" - 150г
  • цукрова пудра - 0,5 стакана
  • яйце - 1 шт.
Приготування:

  1. Печиво подрібнити разом з розм'якшеним маслом в блендері.
  2. Викласти рівними порціями на дно кексових формочок (я ще вставила в силіконові формочки паперові розетки, щоб зручніше виймати), притиснути руками, поставити на холод на 20 хв.
  3. Збити в блендері вершковий сир, йогурт, цукрову пудру. Додати яйце, перемішати, краще без застосування міксера, вручну.
  4. Відкласти декілька ягід чорниці садової для прикраси, інші збивати блендером, протерти пюре через сито, щоб позбутися від зернят. Дрібні, правда, все одно просочилися.
  5. У меншу частину сирної маси додати пюре з чорниці садової.
  6. У кожну форму викласти ложкою білу сирну масу та зверху ложку бузкової, з чорничним пюре.
  7. Випікати в розігрітій до 160 * духовці 30 хвилин.
  8. Кожен чізкейк прикрасити ягодою чорниці садової та поставити в духовку ще на 5 хвилин.
  9. Дати охолонути чізкейку в духовці.
  10. Поставити на холод на 3 години.
  11. Смачного!
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа