Налисники з сиром

 
    Склад:

Тісто:
  • 3/4 склянки молока
  • 3/4 склянки апельсинового соку
  • 1 склянки звичайного борошна
  • 1/2 чайної ложечки солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 3 великих яйця
Начинка:
  • 1 1/2 склянки крем чиза
  • 1 1/2 склянки сиру
  • 1/4 склянки цукру
  • 1/2 чайної ложечки ванільного екстракту
  • 1 крапля лимонного/апельсинового екстракту
Соус:
  • 4 склянки свіжої чорниці садової
  • 2/3 склянки води
  • Скоринки Апельсина
  • 2/3 склянки цукру + 3 столові ложки крахмалю
Приготування:

  1. Ретельно перемішати яйця, цукор та сіль віником.
  2. Додати молоко та половину борошна; перемішати що б не було грудочок.
  3. Додати апельсиновий сік та решту борошна та знову перемішати все до утворення однорідної маси.
  4. Поставити в холодильник на 1 годину що б рідина ввібрала все борошно та стала густою.
  5. Випікати млинці з обох сторін, попередньо змастивши сковороду олією.
  6. Після випікання всіх млинчиків накрити їх фольгою / харчовою плівкою та дати краям увібрати вологу.

    Приготування начинки:
  7. Перемішати всі інгредієнти до утворення однорідної маси. -Кількість цукру можна збільшити, в залежності від смаку.

    Приготування соусу:
  8. Перемішати, 2 / 3 ст. води, 2 / 3 ст. цукру, Натерту кірку апельсина та 4 ст. чорниці садової довести до кипіння на плиті.
  9. В окремій посудині змішати 1 / 4 ст. води та 3 ст. ложки крохмалю. -Влити в закипілий соус та проварити хвилину, дві - що б смак крохмалю зник та соус загус.
  10. Дати повністю охолонути
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа