Оладки з чорницею

 
    Склад:
  • 1 чашка = 250 мл
  • 1/2 л кефіру
  • 2 яйця
  • 1/3 чашки цукру
  • щіпка солі
  • 1 ч.л. порошку для випічки / розпушувача
  • 1/2 ч.л. соди
  • 2 чашки борошна
  •  1 чашка чорниці садової
Приготування:

Яйця збити з цукром, додати сіль, соду, розпушувач. Влити кефір, перемішати, додати просіяне борошно, а потім лохину (якщо заморожена, то розморозити).
Розігріти сковороду, додати трохи олії, столовою ложкою викладати оладки і пекти по декілька хвилин з кожного боку.
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа