Ягідні пухнасті млинчики

 
    Склад:
  • 3 яйця
  • 150 гр. сиру РІКОТТА або сирної маси протертою без крупинок
  • 500гр. молока
  • разпушувач 1 ч.л
  • цукор 2-3 ст. л.
  • борошно приблизно 2 склянки
  • сіль
  • ванілін
  • соняшникова олія
  • ягоди чорниці садової
Приготування:
  1. Рікотту або сирну масу протерти, щоб зникли всі крупинки.
  2. Додати яйця, сіль, цукор, розпушувач, склянку молока і розмішати вінчиком.
  3. Тільки після того як маса стала однорідною додати решту молока.
  4. Підсипаємо борошно в кілька прийомів, тісто повинне вийти за консистенцією між оладками і млинцями. Навіть ближче до останнього. Так як наші млинчики повинні вийти пухнастими, а не тонкими млинцями.
  5. В кінці додати 3-4 ст. л соняшникової олії і ще раз перемішати.
  6. Для пухнастих млинчиків я використовую маленьку тефлонову сковорідку діаметром 14 см.
  7. Перед випічкою першого млинчика я сковороду змащую маслом, наступні ні.
  8. Наливаємо тісто на сковорідку і посипаємо ягодами (полуниця, лохина)
  9. Гарячі млинчики відразу подаємо до столу з домашнім йогуртом, сметаною, ягідним сиропом.
  10. Смачного!
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа