Салат з козячим сиром

 
    Склад:
  • 2/3 чашки сухої журавлини
  • 350 гр. суміші салатного листя
  • 120 гр. козячого сиру
  • 1 чашка чорниці садової

Соус:
  • 3 ст. ложки рисового оцту (білого винного, яблучного)
  • 1/4 чашки оливкової олії
  • 2 ст.ложки дрібно порізаної кураги
Приготування:

Змішати оцет, абрикоси і журавлину, розігріти в мікро на повній потужності 1 хв..Охолодити, перемолоти в блендері. Додати оливкову олію, розмішати.
 Листя салату викласти в салатницю, зверху лохину і сир. Заправити соусом.
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа