Салат з качиною грудинкою

 
    Склад:
  • Качина грудинка (копчена) 30 г
  • Полуниця 10 г
  • Чорниця садова 10 г
  • Спаржа 30 г
  • Апельсин 30 г
  • Мікс салатів 10 г

Соус:
  • Апельсиновий фреш 100 мл
  • Оливкова олія 1 ст. ложка
Приготування:
  1. Змішайте полуницю та чорницю садову, викладіть на ягоди бланшовану спаржу, м'якоть апельсина та листочки салату.
  2. Приготуйте соус: апельсиновий фреш випаруйте на вогні наполовину та збийте в блендері з оливковою олією.
  3. Заправте салат апельсиновим соусом. Качину грудку наріжте тонкими смужками і викладіть поверх салату.
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа