Торт з чорницею садовою

 
    Склад:
10 порцій
  • 600г сиру
  • 600г натурального йогурту
  • 300г чорниці садової
  • 250г вафель без начинки
  • 100г вершкового масла
  • 400г цукру
  • 1 склянку вершків 35%
  • 4ч. л. желатину в гранулах
Приготування:

  1. Вафлі поламати на маленькі шматочки. Вершкове масло розтопити. Перемішати вафлі з маслом.
  2. Дно рознімної форми накрити пергаментним колом. Викласти суміш олії та вафель, розрівняти поверхню, поставити в розігріту до 180 духовку на 10 хв. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути.
  3. Сир збити з йогуртом та цукром до утворення однорідної маси, Розділити на 2 різні частини.


     
  4. Чорницю садову перебрати, кілька ягід відкласти для прикраси. Решту подрібнити в пюре, протерти через сито та змішати з половиною сирної маси.
  5. Желатин замочити в невеликій кількості води. Вершки підігріти, додати набряклий желатин і розмішати до повного розчинення. Половину вершків з желатином влити в сир, другу половину - в суміш сиру з чорницею садовою.
  6. Вирізати з пергаменту широку стрічку, довжина якої повинна відповідати окружності форми. Помістити її всередину уздовж бортів. Викласти спочатку білу сирну суміш, потім суміш сиру з лохиною. Злегка розмішати круговими рухами так, щоб на поверхні вийшов "Мармуровий" малюнок.Поставити в холодильник до повного застигання, мінімум на 2 години. Перед подачею прикрасити торт залишившимись ягодами.
Рецепты



Здоровье


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа