Блуберрі-Піч Коблер

 
    Склад:

Нижній шар:
  • 1.5 кг персиків (порізаних на шматочки)
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 3/4 чашки цукру
  • 3/8 ч. л. солі
  • 2 ст. л. борошна
Верхній шар:
  • 1 1/2 чашки борошна
  • 1 ч. л. разпушувач
  • 1/4 чашки цукру
  • 100 гр масла
  • 2 яйця
  • 1  ч. л. ванільного екстракту
  • 3/4 чашки кефіру
  • 2 чашки чорниці садової
  • 2 ст. л. цукру
Приготування:

Розігріти духовку до 190С.
Додати лимонний сік у порізані персики.
Змішати цукор, сіль та борошно в мисочці. Додати до персиків та обережно перемішати ..
Викласти в змащену форму.
Змішати борошно та розпушувач.
Збити масло з цукром та додати (по одному) яйцю.
Додати ванільний екстракт.
Додати борошняну суміш та кефір (по черзі) до масла.
Акуратно ввести чорницю садову в суміш.
Викласти тонким шаром поверх персикового шару і посипати цукром.
Випікати при 190С 50-60 хвилин.
Подавати можна з морозивом або вершками
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа