Мус "Creazione da bambini"

 
    Склад:

Для мусу:
  • Сир 0,2% жирності 150 гр.
  • Сметана 20% жирності 3 ст/ложки.
  • Чорниця садова свіжа та солодка 200 гр.
  • Цукор 3,5 - 4 ст/ложки.
  • Желатин - гранули 15 гр.
  • Вода холодна 0,3 склянки (250 мл).
Для основи:
  • Печиво юбілейне (або любе друге) 6 шт.
  • Оріхи лісові (фундук) 60гр.
  • Вершки 33% 2-3 ст/ложки.
Для декору:
  • Білий шоколад 20 гр.
  • Чорниця садова 15 великих ягід.
  • Ще знадобляться форма для терріну та харчова плівка.
Приготування:

  1. Для початку розчинний желатин в холодній воді та залишимо на 10-15 хвилин в стороні.
  2. Миємо чорницю садову та перебираємо її.
  3. Змішані ягоди чорниці з цукровим піском.
  4. Подрібнюємо у блендері чорницю садову з цукром, додаємо сир та сметану.
  5. Подрібнити в блендері лісові горіхи та печиво (середня крихта).
  6. Додайте вершки та змішуйте .... виходить тістоподібна, досить густа маса.
  7. Збити сирно-ягідну суміш міксером.
  8. Нагріти желатин з водою, але не доводити до кипіння .... та виливайте під час збивання ... перемішати й відставити вбік.
  9. Вистелити плівку у форму, але так, що б вона повністю закрила дно та стінки форми.
  10. Далі викладайте масу з печива, горіхів та вершків на дно форми та розподіляйте її рівномірно на дні.
  11. Зверху виливаємо сирно-ягідну суміш та накриваємо плівкою.
  12. Прибираємо на 4-5 годин у холодильник.
  13. Коли десерт застигне й охолоне дістаньте його з холодильника і поріжте на порції.
  14. Виклад на тарілки та прикрасьте тертим білим шоколадом та ягідками чорниці садової.
  15. Цей десерт відповідає дитячому смаку ... це важливо!
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа