Млинці з соусом з лохини

 
    Склад:
  • 150 гр. пшеничного борошна
  • 300 мл. Сироватки
  • 1 ст. ложки з гіркою цукру
  • 15 гр. вершкового масла, розтопленого
  • 1 яйце
  • 1 / 2 ч. ложки соди, погашеної оцтом

Соус:
  • 250 гр. лохини
  • 2 ст ложки прозорого меду
  • якщо ягоди свіжі - 1 ст. ложка лимонного соку +1 ст. ложка води.
Приготування:
  1. У маленькій каструлі нагріти лохину з медом і розведеним лимонним соком протягом приблизно 3 хвилин, поки ягоди не виділять сік. Якщо ягоди заморожені, прогрівати на повільному вогні до розморожування і виділення соку, додати мед.
  2. Збити яйце з сироваткою і цукром, додати погашену соду і просіяне борошно, змішуючи тісто до однорідності, воно повинно бути по консистенції як негуста сметана. Додати розтоплене вершкове масло.
  3. Випікати на сковороді, трішки змащеній олією. Складати млинці в стопку, промазуючи кожен вершковим маслом. Подавати, поливши ягідним соусом.
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа