Рецепти

  Чорниця або лохина садова, як культура відносно нова для Європи і майже не відома в країнах СНД, досить швидко стає популярною серед людей, які ведуть здоровий спосіб життя і турбуються про своє здоров'я та здоров'я своєї сім'ї.Це заслуга не тільки, її надзвичайної корисності, а й завдяки її чудовим смаковим якостям.

     Чорницю садову часто плутають з чорницею дикою, але визначити, хто є хто, буде просто: ягоди чорниці садової більші і солодші на смак, їх м'якоть зеленуватого, а не синього кольору, тоді як сік навпаки безбарвний. Найчастіше чорницю садову вживають в свіжому вигляді, але також з її ягід роблять:

Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа