Десерт з маскарпоне

 
    Склад:
  • 5 порції
  • 250 г маскарпоне
  • 100 г цукру
  • 200 мл вершків 33-35%
  • паличка ванілі або 2 ч.л. ванільного цукру
  • 200 г чорниці садової (або брусниці, лохини і т.д.)
Приготування:

Вершки збити з цукром. Додати маскарпоне, перемішати. Паличку ванілі розрізати. Вийняти насіння. Додати їх до маскарпоне та вершків, перемішати. Додати чорницю садову, перемішати. Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити, всю рідину злити.Викласти масу у креманки, поставити в холодильник на 5-6 годин.
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа