Шарлотка з чорницею садовою

 
    Склад:
  • Борошно - 300г;
  • яйце - 3-4 шт.;
  •  цукор - 370г;
  • чорниця садова - 300г
Приготування:

  Духовку розігріти до 180С. Чорницю садову перебрати, обірвати плодоніжки та листя. Ягоди промити, відкинути на друшляк. Яйця розтерти з цукром.
  Продовжуючи збивати яєчну суміш, додати борошно. Вимісити однорідне тісто.
  Ягоди пересипати борошном. Форму (бажано роз'ємну, діаметром 24 см) змастити маслом і припудрити борошном. Вилити половину тіста у форму, зверху розкласти ягоди чорниці садової.
  На ягоди вилити тісто, розрівняти. Поставити шарлотку на середню полицю духовки і випікати близько години. Готовий пиріг залишити формі до повного охолодження. Нарізати шарлотку на шматочки і розкласти на блюді.
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа