Чизкейк з чорницею садовою

 
    Склад:
  • 140 г печива,
  • 3 яйця,
  • 120 г цукру,
  •  350 г вершкового сира,
  • 170 мл вершків,
  • 70 г вершкового масла,
  • 225 г чорниці садової,
  • 1 ст. ложка крахмалю.
Приготування:

Духовку попередньо розігріти до 190 ◦ С.
 Печиво подрібнити блендером в дрібну крихту.
 Розтопити вершкове масло і з'єднати з подрібненим печивом.
Форму для випічки змастити вершковим маслом. Якщо форма роз'ємна, щільно вистелити її фольгою. Викласти на дно форми печиво з маслом, ущільнити рукою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
З'єднати яйця з цукром та збити міксером. Додати до маси крохмаль, перемішати. Сир викласти в миску, влити вершки та збити міксером, додати збиті яйця та ще раз все разом збити.
Вийняти форму з печивом з холодильника, рівномірно розкласти чорницю садову, зверху вилити сирно-яєчну масу.
 Глибоке деко помістити в духовку, поставити в нього форму з чізкейком і налити окріп в деко так, щоб борта форми були покриті на 2 / 3 водою.
Випікати чізкейк в духовці 35-40 хвилин.
Рецепти


Здоров’я


 

© 2010 www.blueberry.net.ua
 
 
  Создание сайтов Полюс Альфа